Lebensbuehne
Health

Goede zorgverzekering afsluiten in 2019

Vaak is het een uitdaging om een zorgverzekering te vinden die helemaal aansluit op wat jij nodig hebt. Daarom kun je het beste een zorgverzekering afsluiten bij ZorgDirect. Bij ons kies je namelijk voor een verzekering op maat. Doordat onze basisverzekering een restitutiepolis is, kun je helemaal zelf kiezen naar welke zorgverlener je wilt gaan. Zo kun je altijd de beste zorg bij jou in de buurt kiezen. Daarnaast biedt ZorgDirect wel vijf verschillende aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen die je af kunt sluiten naast je basisverzekering. Op die manier wordt een zorgverzekering afsluiten voor 2019 een stuk eenvoudiger. 

Fysiotherapie vergoeding

Behandelingen bij de fysiotherapeut worden in de meeste gevallen niet vergoed vanuit de basisverzekering. Er zijn uitzonderingen voor de behandeling van specifieke (chronische) aandoeningen die fysiotherapie vereisen. En ook kinderen tot 18 jaar kunnen een bepaald aantal behandelingen vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. In alle andere gevallen kunt u beter kiezen voor een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie waarmee de behandelingen gedekt worden. Op de website van ZorgDirect kun je zien welke aandoeningen in aanmerking komen voor fysiotherapie vergoeding. Om een vergoeding te kunnen ontvangen, is het belangrijk om behandeld te worden door een fysiotherapeut waarmee ZorgDirect een contract heeft afgesloten.

Gezond met ZorgDirect

Bij ZorgDirect willen we er natuurlijk voor zorgen dat je gebruik kunt maken van de beste zorg in het geval dat je ziek bent. Maar daarnaast helpen wij je ook graag om gezond te blijven en aan je ontwikkeling te werken, zowel fysiek als mentaal. Daarom delen op onze blogomgeving en Facebookpagina interessante artikelen en informatie over allerlei onderwerpen rondom gezondheid. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!
 

https://www.zorgdirect.nl/