Lebensbuehne
Image default
Business and Services

Investeer in de levensloopbestendige woning

Wanneer u een huis van House of Lo koopt, kunt u vele volgende voordelen verwachten. Het huis is gebouwd om lang mee te gaan. Wij gebruiken hoogwaardige materialen in al onze huizen, zodat uw huis de tand des tijds doorstaat en jarenlang betrouwbaar blijft. Het huis wordt gebouwd om aan uw behoeften te voldoen. Wij werken direct met u samen en bespreken zowel uw wensen en behoeften als alle details over uw levensstijl alvorens een huis op maat voor u te bouwen!

Levenslang in uw levensloopbestendige woning genieten

Meerdere verdiepingen betekent dat er meerdere niveaus in uw huis zijn. Maar wanneer u ouder wordt kan dit voor problemen gaan zorgen. Daarom brengen we u graag op de hoogte van de levensloopbestendige woning. de levensloopbestendige woning is een type woning waar u oneindig lang kunt wonen. Het betreft namelijk alle noodzakelijke onderdelen van de woning op de begane grond. Dit betekent niet dat u geen verdieping op uw woning heeft maar uitsluitend dus de noodzakelijke onderdelen op de onderste verdieping. Zo kunt u bij minder mobiliteit of zorg in uw eigen woonomgeving blijven wonen en hoeft u niet een ander huis te gaan zoeken die voldoet aan uw wensen.

Wat is een prefab woning?

Een prefab woning is eigenlijk hetzelfde als ieder ander huis. Het is de bouwstijl die het verschil maakt. De prefab woning wordt namelijk in tegenstelling tot de traditionele woningbouw in een afgeschermde fabriek gebouwd en heeft dus geen last van de weersomstandigheden. Ook zijn alle onderdelen dicht bij elkaar en scheelt dit vervoer of wachttijd. Wel zo fijn dat ze we bij House of Lo met onze tijd meegaan en de innovaties toepassen op onze woningbouw. Zo zorgen we voor de hoogste kwaliteit woningen! Ontdek het zelf en verken de mogelijkheden op onze website. Hierna neemt u gerust uw vragen en wensen mee en maken we met een kop koffie kennis met u.

https://houseoflo.nl/