Lebensbuehne
Image default
Management

De beste zakenideeën voor kleine steden voor 2022 en daarna

 

De beste zakenideeën voor kleine steden voor 2022 en daarna

Verdienen in een kleine stad is niet voorbehouden aan winkels met tientallen jaren geschiedenis. In feite kunnen ondernemers met verschillende achtergronden en in meerdere sectoren gebruik maken van deze topideeën voor een bloeiend bedrijf:

 

1. Restauranteigenaar

Er zijn bijna 150.000 single-location full-service restaurant bedrijven in de VS, en het is misschien wel de meest voor de hand liggende business idee van allemaal. Uit eten gaan is de perfecte manier om speciale gelegenheden te vieren of een pauze te nemen van de eentonigheid van het moderne leven. Bezoekers uit andere plaatsen hebben in uw kleine stad ook een plaats nodig om te eten. U kunt in deze behoeften voorzien met een fijnproeverij, een eetkraampje met huisgemaakte specialiteiten, of iets heel anders.

 

Bij het openen van familierestaurants moeten ondernemers in een kleine stad echter rekening houden met de bestaande eetgelegenheden in het gebied. Het vinden van een gat in de markt, waar misschien het soort voedsel wordt geserveerd dat u zoekt als u de stad uitgaat, kan wonderen doen. En vergeet niet om een afhaalmogelijkheid toe te voegen!

 

2. Eigenaar van een koffiebar

Koffiehuizen zijn goed voor meer dan 37.000 bedrijven in de VS, en de meeste van hen behoren niet tot grote franchises. De duizenden kleine ketens en onafhankelijke coffeeshops getuigen ervan dat het openen van een koffiehuis misschien wel de beste zaak is voor mensen in kleine steden. De gemiddelde persoon drinkt immers bijna twee kopjes koffie per dag, wat betekent dat er een aanzienlijke kans is op vaste klanten.

 

Een koffiehuis kan ook snacks verkopen en een plek worden voor digitale nomaden om te werken. Met de juiste inrichting kan uw zaak veranderen in een bar voor de avonden. Door zowel overdag als ‘s avonds te werken, zou je een uitstekende kans op succes moeten hebben. Het zal echter duurder zijn om beide doelgroepen te bedienen, aangezien je een drankvergunning moet aanvragen, meer mensen in dienst moet nemen, enz.

 

3. Een franchise kopen

Degenen met meer geld tot hun beschikking zouden kunnen overwegen welke franchises in hun kleine steden te koop zijn. Een reeds gevestigd naammerk biedt vaak het voordeel van een ingebouwde klantenkring. Veel andere aspecten van het bedrijf zullen ook al geregeld zijn. Meer dan 10% van alle bedrijven in Amerika zijn franchises, en u zou deel kunnen gaan uitmaken van deze bloeiende markt.

 

4. Decoratie Diensten

Huisdecoratie is ongelooflijk lucratief. Als een kleine-town aannemer, kunt u zich richten op het schilderen, interieur design, het monteren van meubels, of bieden een full-service pakket voor herinrichting. Als je huiseigenaren of verhuurders kunt helpen dat droomhuis te krijgen, of hun onroerend goed prijzen te verhogen, respectievelijk, moet er geen tekort aan werk zijn. Amerikanen geven immers elk jaar meer dan 400 miljard dollar uit aan woningrenovaties. U kunt ook kijken naar dakbedekking en dubbele beglazing installaties als alternatieve diensten in deze arena.

 

Het feit dat u geen commercieel kantoor nodig hebt, kan u ook veel geld besparen. Buiten dat, zou uw grootste zorgen zijn het krijgen van alle zakelijke vergunningen van uw kleine stad lokale vergunning kantoor en het vinden van een manier om het woord te verspreiden over uw nieuwe onderneming.

 

5. Accountant

Mensen hebben accountants nodig om hun persoonlijke en zakelijke financiële zaken te regelen, met name hun belastingaangiften. Het is een van de vele dienstverlenende bedrijven die gedijen ondanks de opkomst van online boekhoudoplossingen. De meeste mensen geven de voorkeur aan een lokaal bedrijf en mensen met wie ze persoonlijk kunnen praten om te vertrouwen met hun financiën. Zolang je een uitstekende klantenondersteuning en oprecht medeleven biedt, is dit een fenomenale kans om veel te verdienen.

 

In feite kan de gemiddelde accountant verwachten om $ 70.000 + per jaar te verdienen. Natuurlijk, dit is alleen mogelijk als je de nodige vaardigheden en kwalificaties. Niettemin, als je bent verhuisd naar een landelijk gebied of niet langer wilt pendelen voor uw huidige accountancy rol, het starten van een eigen bedrijf kan wonderen doen. Je hebt maar een paar klanten nodig om te gedijen.

 

6. Schoonmaakbedrijf

Veel ondernemers in kleine steden kijken misschien neer op het vooruitzicht om een schoonmaakbedrijf te openen. Er wordt echter verwacht dat deze sector in het volgende decennium een gemiddelde CAGR van 6,5% zal vertonen. Bovendien is het een carrière die u kunt beginnen met minimale ervaring en zonder grote uitgaven. U hebt alleen het schoonmaakmateriaal en vervoer nodig.

 

Schoonmaakbedrijven kunnen diensten aanbieden voor het schoonmaken van huizen, kantoren en commerciële ruimtes, of verschillende andere niches. In de nasleep van de pandemie is de wens om schoon te blijven nog nooit zo groot geweest, en de meeste klanten zullen herhaalde diensten nodig hebben. Of het nu gaat om een wekelijks bezoek aan hun winkel of een maandelijks bezoek aan een woonhuis, hun waarde voor u zal enorm zijn.

 

 

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/waarde-wagen-tweedehands/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/