Lebensbuehne
Health

Een passende zorgverzekering voor arbeidsmigranten bij HollandZorg

Wilt u als Nederlandse werkgever of uitzendbureau een goede en betaalbare zorgverzekering afsluiten voor uw buitenlandse werknemers? Of wilt u dit als in Nederland werkende buitenlander zelf passend regelen? In beide gevallen bent u goed af bij HollandZorg, die als onafhankelijke zorgverzekeraar gespecialiseerd is in zorgpolissen voor arbeidsmigranten. U kunt een basisverzekering afsluiten, met een aanvullende verzekering en tandartsverzekering op maat, tegen gunstige voorwaarden.

Zorgverzekering op maat voor flexmigranten

Als u gaat werken in Nederland als buitenlander, bent u in de meeste gevallen verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk nadat u zich heeft ingeschreven als inwoner van Nederland in de gemeente waar u woonachtig bent. U krijgt een Burgerservicenummer (BSN), dat nodig is bij het aanvragen van de zorgverzekering. HollandZorg biedt een speciale zorgverzekering voor flexmigranten, met extra vergoedingen, een meertalige dienstverlening en een maximale service.

Met de EHIC-card en app snel en eenvoudig declaraties indienen

Werkgevers en uitzendbureaus kunnen hun buitenlandse werknemers eenvoudig aan- en afmelden bij HollandZorg. Op het speciale werkgeversportaal heeft u inzage in de polisadministratie van al uw buitenlandse medewerkers. Elke flexmigrant ontvangt een EHIC-pas, ofwel European Health Insurance Card. De pasbezitter heeft hiermee recht op vergoedingen van noodzakelijke zorgkosten in de landen van de Europese Unie, Zwitserland en de ERR-landen Noorwegen, Liechtenstein en IJsland. Er is een speciale EHIC-app beschikbaar voor een snelle declaratie-indiening bij HollandZorg. Meer weten over de zorgverzekering voor flexmigranten van HollandZorg? U kunt ons bellen (+31 (0)570 687 123), het contactformulier op hollandzorg.com invullen of langskomen op ons kantoor aan de Munsterstraat 7 in Deventer.|

https://www.hollandzorg.com/nl