Lebensbuehne
Image default
Health

Ziektekostenverzekering 2019 afsluiten

Weet u al welke ziektekostenverzekering u in 2019 kiest? De keuze is niet altijd eenvoudig, omdat u goede zorg wilt ontvangen voor een aantrekkelijke premie. Een zorgverzekering van Salland voldoet aan deze eisen. Bij ons ligt de focus op de kwaliteit van de zorg. We investeren een groot deel van de premie die u betaalt ook weer in de verbetering van zorg. De zorgpremie kunnen we laag houden, omdat we geen winstoogmerk hebben en ons richten op een specifieke regio. Om de kwaliteit van de zorg hoog te houden, maken we afspraken met verschillende zorgverleners. Hierdoor kunt u altijd de beste zorg ontvangen dicht bij huis.

Salland zorgverzekering

Salland heeft niet alleen als doel om u een goede zorgverzekering te bieden tegen een lage premie. Ook het bieden van kwalitatieve service staat bij ons hoog in het vaandel. Het vinden van geschikte zorg kan nogal een zoektocht zijn en hier helpen wij u graag bij. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met de betrokken medewerkers van ons ZorgAdvies team. Wilt u eerst zelf op zoek, dan kan dit met behulp van de Zorgzoeker. Hiernaast biedt Salland informatie over verschillende onderwerpen op het gebied van ziekte en gezondheid. Deze vindt u in de vorm van diverse zorgdossiers en video’s op onze website.

Zorgverzekering premie 2019

De premie die u betaalt voor uw zorgverzekering is elk jaar verschillend. Dit komt doordat er jaarlijks dingen veranderd worden in de zorg. Aan de hand hiervan wordt door de overheid bepaald hoe de inhoud van de basisverzekering eruit ziet. Dit is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Daarnaast worden vaak diverse aanvullende verzekeringen aangeboden, waarmee u specifieke zorg vergoed kunt krijgen. Bij Salland heeft u de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en daarnaast bieden we drie aparte tandartsverzekeringen. Heeft u vragen over onze zorgverzekering premie in 2019? Neem dan gerust contact op.

https://www.salland.nl/