Lebensbuehne
Auto

Autotheorie-certificaat in één dag

Haal je autotheorie-examen in één dag met de professionele hulp van 123-theorie.nl. Al ruim 15.000 kandidaten wisten het felbegeerde theoriecertificaat in hun bezit te krijgen. De slagingskans via 123-theorie.nl is 100%, waarbij 95% van de cursisten het examen in één keer haalt. Voor diegenen die dit niet lukt, is er de mogelijkheid om gratis een nieuwe cursusdag te volgen en in een tweede examen alsnog de autotheorie te halen.

Optimaal voorbereid op het CBR-examen

De professionele docenten van 123-theorie.nl geven op eenvoudige en doelmatige wijze les. Niet met lesstof uit dikke boeken of cd-roms, maar aan de hand van handige ezelsbruggetjes, tips en voorbeelden uit de praktijk. De examengerichte lesmethode maakt de autotheorie gemakkelijker om te onthouden. Bovendien worden de instinkers tijdens het examen behandeld, zodat je optimaal bent voorbereid op het officiële CBR-examen.

Eendaagse cursus in de buurt van jouw woonplaats

Je kunt de eendaagse cursus altijd ergens bij jou in de omgeving volgen. Er is een auto theoriecursus in Rotterdam, maar ook in Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Breda, Deventer en Arnhem. Je ziet op de website van 123-theorie.nl wanneer de eerstvolgende cursussen zijn. Je kunt je gelijk online inschrijven voor autotheorie, waarna direct een examenplek voor die dag wordt gereserveerd.

Kun jij niet wachten om je autotheorie te halen? Schrijf je dan in voor de spoedcursus in jouw buurt. Bel (085 – 060 1230) of mail  ons als je nog vragen hebt. Je kunt ook via de chat met ons in contact komen…..ennnn check vooral onze Facebook pagina!