Lebensbuehne
Home and Garden

Dakdekker Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker Amsterdam met ruime ervaring? Schakel dan het team van Kewodak in. Al jarenlang leggen we ons toe op het aanleggen, onderhouden, repareren en renoveren van platte daken. U kunt daarom rekenen op een specialistische aanpak. Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn voor de reparatie van uw dak. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in andere omliggende steden kunt u rekenen op de service van Kewodak. We zijn er voor zowel particulieren als bedrijven en pakken zowel grote als kleine projecten aan.

Daktuin aanleggen

Kewodak is gespecialiseerd in alles wat met het platte dak te maken heeft. U kunt ons niet alleen inschakelen voor het repareren van een dak lekkage, maar ook voor de aanleg van een complete daktuin. Een daktuin biedt uitkomst als u geen tuin aan kunt leggen door ruimtegebrek. Veel mensen die in het centrum van grote steden wonen, kiezen voor het aanleggen van een daktuin. Een daktuin aanleggen biedt veel mogelijkheden en heeft een aantal grote voordelen. Zo zorgt de beplanting voor een goede isolatielaag op uw dak en biedt het een goede leefomgeving voor nuttige insecten, zoals vlinders en bijen.

Uw eigen dakterras

In plaats van een daktuin heeft u misschien liever een dakterras. Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Kewodak. We zorgen ervoor dat uw dak geschikt gemaakt wordt voor de aanleg van een dakterras waar u jarenlang van kunt genieten. Daarbij helpen we u graag met de inrichting van uw dakterras. U kunt uw terras naar eigen wens inrichten met mooie loungemeubelen en verlichting, zodat het helemaal uw eigen plek wordt. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. We horen graag wat uw specifieke wensen zijn.

http://www.kewodak.nl/