Lebensbuehne
Home and Garden

De Naamborden Specialist

Bijna iedereen heeft wel een huisnummer en naambord bij de voordeur hangen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard exemplaar. Maar het is veel leuker om een bord op te hangen dat echt bij jouw huis en gezin past. De Naamborden Specialist maakt dit mogelijk!

Ontdek onze grote collectie

De keuze voor een naambord of huisnummer is heel persoonlijk. Misschien ben je wel de trotse eigenaar van een oude boerderij en zoek je daarom een uithangbordje van leisteen of een handgegoten cottage huisnummer. Woon je in een modern appartement of een sfeervol rijtjeshuis? Wellicht valt je keuze dan eerder op een naamplaatje van chroom, kunststof of messing. In onze collectie zitten meer dan 1500 verschillende borden waar je uit kunt kiezen. Het is niet voor niets dat wij onszelf De Naamborden Specialist noemen.

Een naambord of huisnummer naar eigen ontwerp

Je nieuwe naambord of huisnummer komt eruit te zien zoals je zelf wilt. Dat komt doordat je vaak zelf bepaalt wat de kleur, het lettertype of de indeling wordt. Maar je kunt ook nog een stap verder gaan. Het is namelijk mogelijk om online je eigen bord te creëren. Een met de hand geschilderd naambord met je huisdier of een huisnummer waar je eigen woning op prijkt: met dit soort elementen maak je echt iets bijzonders. Zo’n bord naar eigen ontwerp is daarom een mooi cadeau voor jezelf óf voor iemand die je dierbaar is.

Ben je benieuwd naar de unieke collectie van De Naamborden Specialist? Kijk dan gerust rond in onze webshop!

https://www.denaambordenspecialist.nl