Lebensbuehne
Image default
Auto

GREEN: duurzaamheid in de gehele waardeketen.

BMW Group rolt een nieuwe productiestrategie uit voor de toekomst. Die aanpak wordt realiteit in de BMW iFACTORY. Hierin zal de productie in verregaande mate gedigitaliseerd zijn om antwoord te geven op de uitdagingen die de transformatie naar e-mobiliteit met zich meebrengt. “Autoproductie van de toekomst vergt een totaal nieuwe manier van denken. Met de BMW iFACTORY zetten we nieuwe maatstaven voor flexibiliteit, efficiëntie, duurzaamheid en digitalisering”, aldus Milan Nedeljković, die binnen de Raad van Bestuur van BMW AG verantwoordelijk is voor productie.

GREEN: duurzaamheid in de gehele waardeketen.
Naast het gebruik van hernieuwbare energie wordt ook aandacht besteed aan energiebesparing. Digitale systemen zorgen voor optimale transparantie in energieverbruik en ondersteunen het terugdringen ervan.

Ook circulariteit speelt een grote rol. Zo worden materialen en grondstoffen zo veel mogelijk hergebruikt. Ook wordt de restwarmte van koeling opgevangen en weer gebruikt voor het verwarmen van ruimtes en water. Op het gebied van productietechnologie wordt onder meer gebruikgemaakt van een grondstoffenbesparend nat-in-nat spuitproces.

Tot slot wordt ook de omgeving van de fabriek niet vergeten. Bijvoorbeeld met biodiversiteitsprogramma’s, waarvoor verschillende maatregelen worden genomen, afgestemd op de specifieke regio’s. Dit varieert van bijenkorven op het fabrieksterrein tot valken en weideboomgaarden. Voor de distributie van en naar de fabriek wordt ingezet op duurzame concepten. Zo zal de fabriek in München de komende jaren meer gebruikmaken van emissievrij vervoer per spoor en van elektrisch aangedreven vrachtwagens.

Premium Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire premium merken om te leasen:

Allemaal merken die door de hoge kwaliteit niet goedkoop zijn om te kopen. Dat geldt niet alleen voor een nieuwe, ook een occasion kan nog stevig aan de prijs zijn. Leaseauto.nl heeft van alle merken verschillende scherp geprijsde modellen in de aanbieding om te privé te leasen.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer een werkgever een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat een Private Lease overeenkomst als privé persoon wordt afgesloten en deze privé persoon zelf de leasekosten gaat betalen, is er dus geen sprake van bijtelling.

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.