Lebensbuehne
Health

Help! Ik heb overmatig veel pigment

Ik schaam mij voor mijn huid – iedereen wordt op een gegeven moment helemaal volwassen. Toch kunnen er aspecten van het leven gepaard gaan met grote onzekerheden. Het is daarom helemaal niet zo raar dat vrouwen maar zeker ook mannen met een huidprobleem als overmatig veel pigmentvlekken, wat op het eerste oog heel onschuldig lijkt hier toch langdurig last van ondervinden.

Waardoor ontstaat schaamte ontstaan door een huidprobleem?

Iedereen heeft een huid en wilt er zo mooi mogelijk voor de dag komen. Heb je al vanaf jonges af aan veel pigmentvlekken of ontstaan ze plotseling op een latere leeftijd. Je zult er van alles aan doen om er vanaf te komen. Ook is er een maatschappelijke druk die overal waar je maar kijkt de voorkeur geeft aan mensen met een mooie gezonde huid. Dit is exact waardoor heel veel mesnen zich in principe schamen voor hun huid en er middels make-up, foundation en of een tal van ander behandelingen net wat mooier en perfecter uit wilt zien dat hij of zij in werkelijkheid is.

De hoofdoorzaak voor overmatig veel pigment en of moedervlekken:

Heb je veel pigmentvlekken sinds je klein was, dan is het waarschijnlijk erfelijk. Toch moet je juist dan extra voorzichtig met je huid omgaan en dit aspect weet bijna niemand. Jou huid is namelijk gevoeliger voor het ontstaan van pigmentvlekjes door de zon. Het goed hydrateren, en beschermen van de huid tegen de zon middels een goede hoge spf zou gesneden koek moeten zijn in jou dagelijkse leven.

Teveel zonnen is heel slecht voor de huid.

Ook ervaren personen die gewoon weg dol zijn op de zon dat ze in hun 20ste tot 30ste steeds meer pigmentvlekken kunnen krijgen, ook merken zij dat hun huid sneller lijkt te verouderen als bij andere mensen. Voor deze personen is het advies om minder in de zon te gaan en natuurlijk ook een hoge SPF te gaan smeren. Je wilt toch niet dat je huidleeftijd ver op je eigen leeftijd voor gaat lopen.

Natuurlijk heb je met een getinte tot donkere huid minder kans om te verbranden. Echter worden pigmentvlekken en dergelijke meestal zwart en vallen ze dus meer op. Dus ook voor mensen met een getinte tot donkere huid is het beschermen van de huid echt van belang.

Anno 2016 zijn de meeste mensen zich wel bewust dat de zonnebank slecht is voor je gezondheid en je huid veroudert. Maar men realiseert zich nog niet dat het regelmatige gebruik van een solarium een ware voedingsbodem is voor het ontstaan van vele pigmentvlekjes en zelf een ongelijke skintone. Men komt er vaak achter als het te laat is. Stop daarom met het gebruik van een zonnebank!

Hoe kun je pigmentvlekken beheerser al dan niet verminderen?

Zoals je weet kun je allerlei behandelingen ondergaan, meestal beginnen ze vanaf 100euro en gaan soms wel door tot honderden al dan niet duizenden euro’s gezien je ze regelmatig moet blijven herhalen. Ons advies hierin is enkel, geef niet meer eraan uit dat je zelf makkelijk zou kunnen missen.

Op een voordelige manier pigmentvlekken minder zichtbaar maken!

Heb je geen portemonnee om honderden euro’s aan dure behandelingen te spenderen maar wil je toch dat die pigmentvlek een stuk minder zichtbaar wordt? Dan is het slim om verder te kijken. Neem bijvoorbeeld Skinlight. Dit is een Nederlandse crème bedoeld voor het langzaam verlichten van donker pigment. Je brengt deze crème 2 maal daags aan en blijft dit voor een langere periode gebruiken. Na ongeveer 4 a 8 weken zie je al de eerste resultaten. De pigmentvlekken worden langzaam ontkleurt, hierdoor gaan ze steeds minder opvallen. De huid gaat er gezonder, stralender en bovenal jonger uitzien!

Skinlight bestellen gebruik dan de Coupon: “Oksels” voor een gratis verzending. 

Ik hoop dat het duidelijk mag zijn dat je schamen voor je huid absoluut niet zou moeten zijn. Ga de huid extra goed verzorgen en beschermen en je komt een heel eind.

http://www.gezichtbleken.com/