Lebensbuehne
Business

Onderdelen Volkswagen

Bent u op zoek naar een betrouwbare webwinkel waar u al uw onderdelen Volkswagen kunt bestellen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Paruzzi is 28 jaar geleden opgericht voor mensen die een Klassieke VW in hun bezit hebben en hier graag zelf aan sleutelen. Bij Paruzzi begrijpen we als geen ander dat u in dit geval een plek nodig heeft waar u alle benodigde onderdelen eenvoudig kunt bestellen. Paruzzi beschikt over een zeer groot assortiment van nieuwe en originele onderdelen Volkswagen, van ruim 250 verschillende merken. Bij ons weet u zeker dat u altijd het juiste onderdeel zult vinden.

Paruzzi online

Paruzzi beschikt over een showroom met magazijnen in Yerseke, en daarnaast is er onze uitgebreide, overzichtelijke website waarop u terecht kunt om onderdelen te bestellen voor uw klassieker. Paruzzi is actief over heel de wereld en is inmiddels bekend bij elke Volkswagen liefhebber in Nederland en België. Als u voor 15.00 uur uw bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Daarbij is de verzending voor bestellingen in Nederland boven de 50 euro gratis. Op de Paruzzi website kunt u gemakkelijk het onderdeel vinden dat u nodig heeft en direct uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook via telefoon, e-mail of fax uw onderdelen bestellen.

Volkswagen informatie 

We streven ernaar om u van alle informatie te voorzien die u nodig kunt hebben voor uw hobby. Daarom vindt u op de Paruzzi website een uitgebreide beschrijving bij elk onderdeel dat u kunt bestellen. Daarnaast kunt u hier technische gegevens en handleidingen vinden voor het installeren van bepaalde onderdelen, zoals een VW Kever motor. Als u op de hoogte wilt blijven van alle nieuwtjes op het gebied van klassieke Volkswagens, dan kunt u onze nieuwsbrief lezen. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, zodat wij persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden. Bel ons hoofdkantoor via nummer 31 (0)113 503555. Wij helpen u graag in het Nederlands, Engels of Duits. Liever een conversatie in een andere taal? Kijk dan eens op onze contactpagina voor de mogelijkheden. 
 

https://www.paruzzi.com/