Lebensbuehne
Business

Borstverkleining

Grote borsten kunnen leiden tot fysieke klachten zoals rugpijn. De borsten zijn namelijk erg zwaar en daarom geeft het vele druk op de rug. Vrouwen kunnen ervoor kiezen om de borsten te verkleinen zodat zij minder last hebben van de fysieke klachten waar zij mee te maken hadden. Waar veel vrouwen graag een borstvergroting zouden willen, zijn er dus ook veel rouwen die juist een borstverkleining fijn zouden vinden om precies de tegenovergestelde redenen. Een borstvergroting kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, bij een borstverkleining zijn slechts twee om de operatie uit te voeren. Een borstverkleining kan namelijk worden uitgevoerd door middel van liposuctie maar je kan ook kiezen voor een operatieve borstverkleining.

Een borstverkleining door liposuctie is niet altijd mogelijk. Dit komt doordat een borstverkleining met liposuctie alleen kan plaatsvinden wanneer de vrouw overmatig vetweefsel in het borstgebied heeft. Bij een liposuctie wordt namelijk alleen het vetweefsel uit de borsten verwijderd, er wordt dus niet echt borstklierweefsel verwijderd. Dit kan alleen gebeuren door middel van een operatie. Het grootste voordeel van deze ingreep is wel dat het een veel kortere hersteltijd heeft dan de operatie en daarnaast geeft het veel minder littekens. Het nadeel is dan weer wel dat de huid van de borsten slapper zullen worden doordat er geen huid verwijderd wordt tijdens een liposuctie.

De ingreep met liposuctie wordt dan ook veel minder vaak uitgevoerd dan de operatieve borstverkleining. Een operatieve borstvergroting duurt ongeveer twee uur en hiervoor moet je onder narcose worden gebracht. Bij de operatie wordt er klierweefsel, vetweefsel en huid verwijderd waardoor de borsten kleiner zullen worden. er wordt een snee gemaakt aan de onder kant van de borsten. De tepels krijgen een nieuwe plek die beter past bij de nieuwe grootte van de borsten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een plastische chirurg die hierover adviezen kan geven. Zij zijn gespecialiseerd in vele ingrepen, zoals ook een ooglidcorrectie bovenoogleden.

http://faceland.nl