Tips nodig voor restaurants in Eindhoven?

Wilt u gezellig met een groep vrienden, collega’s of met uw partner uit eten in Eindhoven?

Soms is het lastig om te kiezen uit een groot aanbod, daarom helpen wij u graag een handje.

Driemaal scheepsrecht

Aan Aalsterweg 322, gelegen aan de A2, zijn 3 restaurants in hetzelfde pand gevestigd. De restaurants hebben ieder een eigen kaart en werken volgens hun eigen concept. Daar zit dus sowieso een geschikte locatie tussen voor u! Genieten kan op uw gemak, want gasten parkeren gratis.

Martinus – excellentie

Bent u op zoek naar een restaurant voor een culinair diner? Martinus is het à la carte restaurant en staat bekend om haar verfijnde gerechten. De gerechten op de kaart zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereid met duurzame- en streekproducten. Daarnaast maakt de wijnkaart de gehele ervaring compleet. Proef de passie en liefde van de chef-koks zelf bij Martinus.

Martinus – ’s werelds lekkerste gerechten bij elkaar

Voor de gasten die het liefst van elk gericht wat willen proberen, biedt Het Buffet dé uitkomst. Geniet van een ruim assortiment aan warme- en koude gerechten, salades, snacks en vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Voor de liefhebbers van zoet: vergeet vooral het uitgebreide dessertbuffet niet! Het Buffet is ideaal voor grotere groepen en groepen met kinderen. Zij genieten namelijk voor een gereduceerd tarief van speciale kindergerechten.

Sushi

Bent u op zoek naar een Japans restaurant in Eindhoven, en houdt u van verse sushi in een moderne omgeving? Probeer de lekkerste sushi bij OZZO – de meest trendy sushibar & lounge in Eindhoven. Geen liefhebber van vis? Probeer dan een van de speciale hamburgers met een Oosterse twist. De wijnkaart is uitgebreid doch geraffineerd. Tot slot maken de hoge plafonds, de comfortabele loungebanken bij het haardvuur en het verwarmde buitenterras het plaatje af. Kortom, OZZO is uw bezoek zeker waard.

https://www.hoteleindhoven.nl/