Lebensbuehne
Beauty and Personal Care

Huidbehandelingen in Van Lennep Kliniek

Je beter voelen door er beter uit te zien. Dat is de leidende gedachte bij de behandelingen in Van Lennep Kliniek, gericht op huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. De kleinschalige kliniek is opgericht door erkend cosmetische arts Ludy Holst, die geregistreerd is bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). De gewaardeerde kliniek wordt bezocht door mannen en vrouwen. Allereerst wordt de huid met een 3D-camera in kaart gebracht, waarna een behandelplan op maat wordt opgesteld.

Een frisse en jonge huid door een laserbehandeling

Van Lennep Kliniek is gespecialiseerd in uiteenlopende huidbehandelingen. Een daarvan is de huidverbeterende laserbehandeling. Het is een veilige en effectieve methode tegen acné, rimpels, gesprongen adertjes, couperose, littekens, pigment- en ouderdomsvlekken en definitief ontharen. De laser stimuleert het collageen van de opperhuid en het bindweefsel van de lederhuid en verbetert zodoende de elasticiteit en het volume van de huid. Je huid oogt frisser en mooier. De pijnloze laserbehandeling wordt toegepast in het gezicht, de hals en het decolleté.

Rimpelbehandeling tegen rimpels in het gezicht, de hals of het decolleté

Met het ouder worden neemt de kans op rimpels in het gezicht, in de hals, op de handen en het decolleté toe. Een rimpelbehandeling wordt veelvuldig uitgevoerd in Van Lennep Kliniek tegen lachrimpels rond de mond en fronsrimpels tussen de wenkbrauwen. Afhankelijk van je wensen en de plek van de rimpels, zijn er rimpelbehandelingen met of zonder fillers en Botox. Inzet is altijd om een natuurlijk resultaat te verkrijgen. Heb je nog vragen? Stel ze telefonisch (070 – 737 00 88), per e-mail of door invulling van het contactformulier op de website. Je kunt gelijk een afspraak maken voor een gratis eerste consult.

https://www.vanlennepkliniek.nl/