Lebensbuehne
Image default
Offers

Tencel Dekbed: Waarom Is Het Zo Goed Voor Je?

We weten nu waarschijnlijk allemaal hoe belangrijk uw matras is voor uw slaap, gezondheid en algemene levenskwaliteit. Maar wist u dat wat u op uw matras legt ook een belangrijk onderdeel van het gesprek is? Dat klopt, gooi die oude flanellen lakens vol met gaten en mysterieuze vlekken weg. Het is tijd om uw beddengoed te upgraden!

Voor meer informatie over het tencel dekbed gaan we hieronder verder. 

Lekker slapen

 

Goed beddengoed is de sleutel tot een goede nachtrust, omdat het de basis vormt voor uw nacht. Als je het druk hebt, vergeet je gemakkelijk om je beddengoed te verzorgen. Maar laten we eerlijk zijn: Hebben je lakens een muskusgeur? Hoe oud zijn ze? Zitten er gaten in? Weet je wat die rare vlek in de hoek is? Als de antwoorden op deze vragen je niet bevallen, vernieuw dan je beddengoed!

 

Als u op zoek bent naar een comfortabele nachtrust, kijk dan niet verder dan de Woven™ TENCEL™ lakens van Malouf. Ze zijn zo’n beetje alles wat je je in een laken kunt wensen: zijdezacht en boterzacht, EN gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen. Ze zijn gemaakt met een luxueuze, gladde vezelstructuur uit milieuvriendelijke bronnen die goed is voor de aarde en uw huid.

 

Ze zijn ook super veelzijdig, geschikt voor zowel warme als koude omgevingen. Dankzij hun tencel dekbed evenwichtige vochtregulatie en temperatuurregulatie houden ze u koel in de zomer en warm in de winter. U hoeft uw lakens niet meer elk seizoen te vervangen!

 

Als je iemand bent die een hekel heeft aan het bed opmaken (serieus, waarom is het zo moeilijk!?), dan zul je deze geweldig vinden. Ze hebben een uniek deep pocket Universal Fit® ontwerp waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Ze combineren een diepe zak met een elastiek over de hele lengte om een soepele, veilige pasvorm op elk type matras te creëren, dus ze werken voor u, ongeacht uw matrasconfiguratie. Bovendien is de Tencel verkrijgbaar in Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King en Split California King. En met 6 prachtige kleuren om uit te kiezen, zult u zeker iets vinden dat bij uw stijl past.

 

Verzorging van uw lakens

 

Een goede verzorging van uw lakens houdt niet alleen uw bed fris en schoon, maar het behoudt ook de levensduur van uw beddengoed! Over het algemeen wordt aanbevolen om je lakens één keer per week te wassen, in koud water met een mild wasmiddel. Pas op voor bleekmiddel en wasverzachter, die je lakens juist kunnen beschadigen.

 

Hoe je ze droogt is ook belangrijk. Als je je tencel dekbed lakens te lang droogt, kunnen ze kreukelig, broos of kriebelig worden. Droog ze op een lage temperatuur en haal ze er pas uit als ze helemaal droog zijn. Je kunt ze het beste op een koele, droge plaats bewaren om schimmel te voorkomen. 

 

Door goede tencel lakens te kiezen en ze goed te verzorgen, kunt u een heel eind komen en heerlijk slapen. Maar zelfs de zachtste lakens ter wereld kunnen een oud, versleten matras niet compenseren! Als u vindt dat u niet meer comfortabel ligt, uw leven onlangs een andere wending heeft genomen of u zich niet kunt herinneren wanneer u voor het laatst een matras heeft gekocht, kan het tijd zijn om een nieuwe te overwegen. Als u klaar bent om uw nieuwe matras uit te zoeken, kom dan langs bij uw dichtstbijzijnde Sleep First, waar we klaar staan om u te begeleiden naar uw beste. slaap. ooit!

 

Opzoek naar een heerlijk zachte deken? Kijk dan eens naar een Ganzendons dekbed. 

 

Wat is Ganzendons?

Ganzendons is een laag van fijne veren die zich onder de meer beschermende buitenste veren van watervogels bevindt. Het is het zachte binnenste verenkleed op de buik van ganzen, eenden en andere watervogels. Het bestaat uit pluizige filamenten die in elkaar grijpen om lucht en lichaamswarmte vast te houden. Ganzendons is de meest efficiënte isolator van de natuur, is licht en luchtig, en ademt om transpiratievocht af te voeren.

 

Wat is een donzen dekbed?

Een donzen dekbed, vaak ook een donzen dekbed genoemd, is een top-bedding van stof gevuld met deze Ganzendons Veertjes.

 

Ganzendons combineert warmte met een licht gewicht. Door de speciale isolerende eigenschappen is een donzen dekbed meestal warmer dan een deken of een dekbed dat gevuld is met veren of synthetische vezels, terwijl het toch licht aanvoelt.

 

Het geheim van het succes van het donzen dekbed is dat de donzen pluim de lucht tussen de kou van buitenaf en uw lichaam vasthoudt, zodat u het niet koud maar ook niet te warm krijgt.

 

Waarom kopen mensen ganzendonzen dekbedden?

Omdat Ganzendons zo licht is, is het een van de meest comfortabele en gewilde vullingen voor een deken of dekbed. Het donzen dekbed, een Noord-Europese luxetraditie die naar de VS is overgebracht, is de eerste keuze van mensen om lange, koude winters door te komen. Het traditionele zware donzen dekbed is echter aangepast voor verschillende maten, zodat mensen het hele jaar door van Ganzendons kunnen genieten. Bovendien is Ganzendons ademend, zodat u het gemakkelijk van warm naar koud en weer terug kunt brengen.

 

Veel gezinnen kiezen niet alleen voor Ganzendons vanwege de warmte, maar ook vanwege de duurzaamheid. Een donzen dekbed is een investering die meestal zo’n tien jaar meegaat met minimaal onderhoud.

 

Hoe zit het met allergieën bij donzen dekbedden?

Dit is zeker een situatie waarin je krijgt waar je voor betaalt. Ganzendons van mindere kwaliteit en overtrekken met een lage draaddichtheid kunnen stofdeeltjes, vuil of ander niet-Ganzendons materiaal bevatten, wat bij gevoelige mensen een reactie kan veroorzaken.

 

Ganzendons van hoge kwaliteit, zoals dat van Downlite, wordt uitgebreid gereinigd volgens strenge industrienormen, is hypoallergeen en zal minder snel een probleem veroorzaken. Als iemand in het huishouden gevoelig is voor allergieën, kunt u de voorkeur geven aan synthetisch Ganzendons.

 

Donzen dekbedden worden niet aanbevolen voor baby’s, omdat je op zo’n jonge leeftijd nog niet weet wat hun allergieën zijn en omdat je babybeddengoed vrij vaak moet wassen, wat niet optimaal is voor de levensduur van Ganzendons.